Gadgets-games.nl ‎Race spelletjes De beste games van 2020 die je moet hebben gespeeld

De beste games van 2020 die je moet hebben gespeeld

In het jaar 2020 zijn er heel wat leuke games gekomen. Wist jij dat? Tja, dat is eenmaal een feit! De recente games zijn ook nog super leuk. Zij gaan namelijk mee met de moderne tijd. Wil jij zo graag weten welke de beste games van het jaar 2020 zijn? Ik, James, kan het je meer vertellen! Ik heb me, samen met mijn team, gespecialiseerd in games en gaming gadgets. Op die manier weten wij ten alle tijden waar wij mee bezig zijn.

Wil je meer weten over de beste games van het jaar 2020? Hierbij nodig ik je uit om de vastleggingen hieronder te lezen. Daar heb ik de beste games van het jaar 2020 in details voor je opgesomd. Lees dus gezellig verder!

Games 2020

Games brengen je tot rust. Het is daarom ben belang dat je van tijd tot tijd jouw hoofd komt luchten door games te spelen. In het jaar 2020 zijn er heel wat leuke games op de markt gekomen. Deze zijn onder andere:

  1. Marvel’s Avengers: het belangrijkste van deze game, is dat de Avengers bij elkaar gebracht dienen te worden. Deze game kun je individueel alsook met een partner spelen. Hetgeen je hier dient te doen, is dat je op missies gaat. Na deze missies voldaan te hebben, dienen de Avengers dan bij elkaar te zijn. Heel simpel en leuk is het zeker! Je kunt deze game bespelen op de Xbox One, PC en PlayStation.
  2. Godfall: is een ontzettend leuke game. Hetgeen je daar dient te doen, is het verzamelen van de beste loot. Godfall heeft beloofd dat je bij het bespelen van deze game, jij je in de fantasiewereld zult bevinden. Vervolgens ben je in deze game de ridder, waarbij je zoveel mogelijk probeert om een apocalypse te voorkomen. Dit zul je moeten doen door middel van wapens en armor. Je kunt Godsfall bespelen op de PC en PlayStation 5.
  3. Resident Evil 3 Remake: elke gameliefhebber dient ooit eens wel gehoord te hebben van de Resident Evil. Daarnaast zullen gameliefhebbers deze game ook nog al gespeeld hebben. In het jaar 2019 scoorde deze game heel goed. Van de Resident Evil 3 Remake wordt ook verwacht goed te scoren in 2020. Het gaat bij deze game om Jill Valentine, die namelijk een STARS agent is die Raccoon City probeert te ontvluchten. Deze game kun je bespelen op de PC, Xbox One en PlayStation.
  4. DOOM Eternal: deze nieuwe DOOM Eternal game bevat een aantal verbeteringen en is beloofd beter te zijn dan die van 2016. Je kunt nu bijvoorbeeld gebruikmaken van een hele toffe grijphaak shotgun. Ook zul je opmerken dat klimmen en klauteren gemakkelijker zullen gaan. Je kunt deze game in het jaar 2020 bespelen op de PC, Xbox One, PlayStation en Google Stadia. Ook zal het mogelijk zijn om deze game te bespelen op de Nintendo Switch versie, maar alleen is de releasedatum nog niet bekend.
  5. Ghost of Tsushima: bij deze game zul je gebracht worden naar Japan en wel op het eiland Tsushima. Als gameliefhebber zul je daar opkomen tegen het Mongoolse leger. Deze actiegame is leuk, omdat je de Japanse vibe zult voelen. Wat deze game nu zo leuk maakt, is dat je een gevechtsstijl zult leren. Deze heet ‘the way of the Ghost’. Je kunt de Ghost of Tsushima bespelen op de PlayStation 4.
  6. Final Fantasy VII Remake: bij deze game kun je als gameliefhebber in real time vechten. Wat deze deel nou zo spannend maakt, is dat je nu via een tactische menu leuke keuzes kunt maken. Dit is vooral top, wanneer je deze game met een fantastische kracht op een PS4 speelt. De Final Fantasy VII Remake kun je vooral bespelen op de PlayStation 4.
  7. The Last of Us Part II: het gaat om deze game om het avontuur van Joel en Ellie. Nu krijg je het tweede deel. In deze tweede deel zul je spelen met een opgegroeide Ellie. Het is dus heel spannend om ook met de tijd mee te gaan in deze game. Bij deze game komen emoties bijkijken. Heel binnenkort in 2020 kun je The Last of Us Part II bespelen op de PlayStation 4.

Avontuur

Ben je nu overtuigd dat er voldoende leuke games zijn in het jaar 2020? Het is een mooi jaar vol avontuur en actie! De zeven bovengenoemde games heb ik voor je proberen toe te lichten. Dit heb ik gedaan, zodat je een beeld hebt hoe de nieuwe games in elkaar zitten.

Mijn doel is dus om het zo spannend mogelijk voor je te houden. Wat er daarna gebeurt, dien je dus zelf te bespelen. Ben je nu benieuwd en enthousiast om de bovengenoemde games te bespelen? Het is niet slecht om alle zeven games te bespelen met vrienden of familie. Ik hoop je voldoende geïnformeerd te hebben over de beste games van 2020 en wens je vooral veel speelplezier toe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *